Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 72χρονου που είχε εξαφανισθεί τον Οκτώβριο

Η περιπέτεια του κ. Χρήστου Αλβανού έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Αλβανός, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 72χρονος χάθηκε την 12/10/2020, στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μεταβεί με συγγενή του, από τη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, όπου διαμένει.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 16/11/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Οι μαρτυρίες στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, αλλά και στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, συνεργάτη του SILVER ALERT, οδήγησαν τις έρευνες σε μια συγκεκριμένη περιοχή, με αποτέλεσμα, ο ηλικιωμένος να εντοπιστεί περιπλανώμενος στη Χαριλάου. Ο ηλικιωμένος επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •