Β. Παπαμιχάλης προς τοπικούς παράγοντες: «Αφού δε θέλετε να βοηθήσετε το Νοσοκομείο Σερρών απλά σωπάστε»


Μία ακόμη παρέμβαση και ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, έστειλε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών νομού Σερρών (ΕΝΙνΣ) Βαγγέλης Παπαμιχάλης, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Σερρών.

Απευθυνόμενος σε «τοπικούς παράγοντες», ο κ. Παπαμιχάλης είπε χαρακτηριστικά πως αφού δε θέλουν να βοηθήσουν το ΕΣΥ και το Νοσοκομείο Σερρών να αντέξει και να σώζει ζωές, απλά να σωπάσουν και να αφήσουν τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να τους εκνευρίζουν με «βαρύγδουπες» παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Παπαμιχάλης ανέφερε τα εξής:
«Τι δεν καταλαβαίνω σωστά;
Οι πτέρυγες με ασθενείς covid γεμίζουν η μία πίσω από την άλλη (9 πλέον σε αριθμό)…
Τα κρεβάτια στη ΜΕΘ γέμισαν σε δύο ημέρες…
Οι υπόλοιπες κλινικές έχουν συρρικνωθεί όσο δεν πάει άλλο….
Για προσωπικό, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…
Οι διάφοροι ‘παράγοντες’ βγαίνουν στα μέσα να δημιουργήσουν εντυπώσεις, με έναν φθηνό κυβερνητικό συνδικαλισμό, σαν να βρήκαν ευκαιρία να ‘χτίσουν’ την πολιτική τους καριέρα και μάλιστα κατηγορώντας μας για ‘ανακρίβειες’…
Η κατάσταση είναι στο κόκκινο…
Τα κρεβάτια λιγοστεύουν, οι κλίνες ΜΕΘ δυσεύρετες… Ζωές απειλούνται… Υγειονομικοί στα όρια των αντοχών τους…
Τα συμπεράσματα μας πολιτικά και ηθικά τα έχουμε βγάλει όλοι…
Μια παράκληση προς τους τοπικούς παράγοντες:
Αφού δε θέλετε να βοηθήσετε το ΕΣΥ και το Νοσοκομείο Σερρών να αντέξει και να σώζει ζωές, απλά σωπάστε και αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να μας εκνευρίζεται με τις ‘βαρύγδουπες’ παρεμβάσεις σας…
Το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών δε χρειάζεται την παρέμβαση κανενός για να κάνει τη δουλειά του σε αυτές τις άθλιες συνθήκες που εσείς και οι μονόδρομοι σας δημιουργήσατε».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •