Λειτουργία της λαϊκής αγοράς την Τρίτη στις Σέρρες- Όλες οι αλλαγές και τα ονόματα


Σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης η λαϊκή αγορά των Σερρών την Τρίτη 24-11-2020θα λειτουργήσει με το 50% των συμμετεχόντων πωλητών παραγωγών των οποίων ο αριθμός της θέσης ο οποίος αναγράφεται στην άδειά τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8).

Επιτρέπεται η δραστηριοποίηση των επαγγελματιών πωλητών, που εμπορεύονται μόνο προϊόντα διατροφής, καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, των οποίων ο αριθμός της θέσης ο οποίος αναγράφεται στην άδειά τους, λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8).

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

Λόγω του συνωστισμού που παρατηρήθηκε κατά τις ώρες διεξαγωγής των προηγούμενων λαϊκών αγορών και ιδίως στις οδούς Κομνηνών, Κανάκη και Σαράντα Εκκλησιών αποφασίστηκε η μεταφορά όλων των δραστηριοποιούμενων στις παραπάνω οδούς σε νέες θέσεις επί των οδών Κιουταχείας, Πλατεία Νίκης, Ιερολοχιτών και Τσαμαδού όπως φαίνεται στον πίνακα 1. Οι νέες θέσεις καθορίστηκαν με ενδιάμεσο κενό 5 μέτρα και η σήμανση και αρίθμηση είναι με κόκκινο χρώμα.

Οι υπόλοιποι δραστηριοποιούμενοι παραμένουν στις θέσεις τους όπως φαίνεται στον πίνακα 2.

Κοινοποίηση