Δήμος Νέας Ζίχνης: Επιβεβαιωμένο κρούσμα «έσπασε» την καραντίνα και πήγε για ψώνια ; – Η έκκληση του Αντιδημάρχου Γ. Καλαποτλή


Την προσοχή και υπευθυνότητα των συνδημοτών του ζητά ο Αντιδήμαρχος Νέας Ζίχνης Γιώργος Καλαποτλής.

Όπως τόνισε ο ίδιος σε ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χθες δέχθηκε τηλεφώνημα- καταγγελία από δημότη, πως επιβεβαιωμένο κρούσμα «έσπασε» την καραντίνα και επισκέφθηκε το κρεοπωλείο της περιοχής του, για να πάρει προμήθειες.

Ο κ. Καλαποτλής απευθυνόμενος στους συνδημότες του, τους ζήτησε να απευθύνονται στις υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες θα φροντίσουν για την προμήθεια ειδών κατ’ οίκον, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Χθες δέχτηκα τηλεφώνημα από φίλο συνδημότη του δήμου Νέας Ζίχνης που μου κατήγγειλε ότι επιβεβαιωμένο κρούσμα covid έσπασε την καραντίνα και ψώνιζε από κρεοπωλείο του χωριού του…. προφανώς και ο άνθρωπος αυτός δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν χωριανό του απλά ξέμεινε από τρόφιμα και μη ξέροντας τι πρέπει να κάνει…. απλά βγήκε και ψώνισε…..
Επειδή η κατάσταση είναι κρίσιμη…. και όλοι μας θα πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά το αγαθό της δημόσιας υγείας…… ενημερώνω όλους τους φίλους συνδημότες πως ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ COVID ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΉ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •