Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σερρών Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του δικηγόρου και πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σερρών Αναστάσιος Παπαδόπουλου του Χρήστου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.
Ο Τάσος Παπαδόπουλος, γνωστός για την προσωπικότητά του, το ήθος και την πολυετή προσφορά του στην τοπική κοινωνία έφυγε από τη ζωή.
Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του και θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
Το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Αναστάσιου Παπαδόπουλου ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σερρών Μιχάλης Τζελέπης.
“Έφυγε σήμερα από την ζωή ο σύντροφος και φίλος τ. βουλευτής Παπαδόπουλος Αναστάσιος.Συμβολισμός της αξιοπρέπειας,της συνέπειας και της αγωνιστικότητας!
Μεγάλη απώλεια ….με σεβασμό θα τον θυμόμαστε πάντα!!!
Καλό ταξίδι σύντροφε Τάσο!!!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!”
Συλλυπητήριο μήνυμα Ν.Ε. Σερρών Κινήματος Αλλαγής
«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Αναστάσιου (Τάσου) Παπαδόπουλου. Ο Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για δύο συνεχόμενες θητείες, εξαιρετικός επιστήμονας δικηγόρος, με ήθος και αρχές. Παρέμεινε ενεργός στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα του τόπου μέχρι το τέλος. Χάσαμε έναν πραγματικό σύντροφο και αγωνιστή της παράταξης. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια».
Τα συλλυπητήρια του Π. Τόσιου
«Θλίψη και συγκίνηση μας διακατέχει σήμερα όλους για το θάνατο του συντρόφου Τάσου Παπαδόπουλου. Η παρουσία του στη Βουλή με εντιμότητα και συνέπεια στις αγωνιστικές αρχές του κινήματος, ταυτίστηκε με τα πρώτα ελπιδοφόρα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρα από το ΠΑΣΟΚ. Θα τον θυμόμαστε όλοι και θα τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •