Η MINI φέρνει τις «ΜΙΝΙ Cyber Days»

Του Γιώργου Δαμιανίδη

Η Βρετανική μάρκα αυτοκινήτου ΜΙΝΙ πάντα ξεχώριζε για την διαχρονικότητα στο design, την go-kart διασκεδαστική οδήγηση και για τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της. Ο αυθεντικός χαρακτήρας ΜΙΝΙ όμως δεν περιορίζεται μόνο στα μοντέλα αλλά αποτυπώνεται και στους ευρηματικούς τρόπους που βρίσκει η μάρκα για να επικοινωνεί με τους ‘φίλους’ της. Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην Black Friday, η ΜΙΝΙ δίνει το δικό της στίγμα στην αγορά καινοτομώντας και εστιάζοντας σε μία ημέρα ειδικά αφιερωμένη στις online αγορές – τη «Cyber Monday».

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινούν οι «MINI Cyber Days» από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου, όπου το περιπετειώδες MINI Countryman προσφέρεται σε ένα μοναδικό cyber deal με το πακέτο εξοπλισμού Spice με €22.540, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% και ένα Δώρο έκπληξη!

Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν από το μοναδικό MINI Cyber deal, θα πρέπει να επισκεφθούν την σελίδα www.mini.com.gr/cyberdays και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν το κουπόνι** με το μοναδικό κωδικό τους. Στην συνέχεια, θα ενημερωθούν από εκπρόσωπο του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να πραγματοποιηθεί η αγορά και να επωφεληθούν από το μοναδικά χαμηλό επιτόκιο και να πάρουν το Δώρο τους.

Κάντε δικό σας το νέο MINI Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Spice και προσθέστε περιπέτεια στις μετακινήσεις σας στην πόλη και σε μακρινά ταξίδια.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •