Ο Τ. Χατζηβασιλείου στο ΕΚΑΒ Σερρών


Το ΕΚΑΒ Σερρών επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου για να συζητήσει με τους υπαλλήλους τις ανάγκες και τα προβλήματά τους. «Οι διασώστες μας δεν είναι μόνο άριστοι επαγγελματίες. Έχουν απόθεμα καρδιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, ευχαριστώντας το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την μεγάλη κοινωνική προσφορά του.

«Είμαστε ευγνώμονες στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ. Είναι εκείνοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είναι εκείνοι που υποδέχονται πρώτοι τα περιστατικά του κορονοϊού και φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά των ασθενών στα νοσοκομεία μας. Είμαστε υπερήφανοι για την ψυχική τους δύναμη», δήλωσε ο βουλευτής.

Κατά την συνάντηση με το προσωπικό και τον Περιφερειακό Διευθυντή ΕΚΑΒ Ανατολικής Μακεδονίας κ. Χάρη Λώτη, συζητήθηκε η κατάσταση των σταθμών στην Π.Ε. Σερρών. Εντός του 2021, χάρη στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, το ΕΚΑΒ Σερρών θα παραλάβει νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα. Επίσης, ήδη έχουν γίνει φέτος προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και αναμένονται νέες το τρέχον διάστημα.

Ο βουλευτής Σερρών βρίσκεται σε συχνή επαφή με τον κ. Λώτη, καθώς και με τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, για τα ζητήματα του Τοπικού Σταθμού. «Υπάρχουν δυσκολίες, όμως η κυβέρνηση προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε ο βουλευτής, ενώ εξήρε την λειτουργία της Μηχανής Ταχείας Επέμβασης, χάρη στην οποία σώζονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές στην Π.Ε. Σερρών.

Τέλος, το προσωπικό του ΕΚΑΒ Σερρών ευχαρίστησε τον κ. Χατζηβασιλείου για την ευγενική προσφορά ενός εξωτερικού απινιδωτή, που θα χρησιμοποιηθεί από τα πληρώματα των ασθενοφόρων της Π.Ε. Σερρών.

Κοινοποίηση