Θύμα ανθρωποκτονίας ο 42χρονος από το Οφρύνιο Καβάλας- Σε εξέλιξη οι έρευνες από την Ασφάλεια Σερρών


Θύμα ανθρωποκτονίας είναι ο άτυχος πατέρας ενός μικρού παιδιού Γιώργος Γρηγοριάδης 42 χρόνων, που χάθηκε μυστηριωδώς το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου, στην Τούζλα Καβάλας και η σορός του εντοπίσθηκε χθες μέσα σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την αυτοψία στον χώρο, το θύμα είχε δεχτεί πισώπλατα ένα θανατηφόρο πλήγμα, με κάποιο μυτερό εργαλείο, που προκάλεσε «τυφλό» τραύμα στο ύψος της ράχης, έπληξε την αορτή και προκάλεσε τον θάνατο από την αιμορραγία, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την νεκροψία-νεκροτομή, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου.

Από την νεκροτομή προέκυψε επίσης πως το θύμα έφερε εκχυμώσεις αριστερά στο πρόσωπο που ενδεχομένως προκλήθηκαν από γροθιά και ο χρόνος θανάτου του εκτιμάται πως είναι σύμφωνος με την ημερομηνία εξαφάνισης καθώς η παγωμένη λάσπη και οι εξωτερικές συνθήκες καθυστέρησαν την διαδικασία της αποσύνθεσης.

Επίσης, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που πραγματοποίησαν την νεκροψία-νεκροτομή το μυτερό αυτό όργανο που χρησιμοποιήθηκε ενδεχομένως ήταν γεωργικό εργαλείο, όπως το φυτευτήρι ή κάποιο φαρδύ σουβλί. Οι ιατροδικαστές πήραν μεταξύ άλλων δείγματα γενετικού υλικού από τα νύχια του θύματος μήπως φανερωθεί το DNA του δράστη, από ρούχα κλπ. ενώ παραγγέλθηκε και τοξικολογική εξέταση.

Το θύμα μεταφέρθηκε νεκρό στο σημείο με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, αφού βρέθηκε αίμα στο πορτ μπαγκάζ και ένα μαχαίρι, το οποίο όμως δεν ταιριάζει ως το όργανο του εγκλήματος.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και από την Ασφάλεια Σερρών λαμβάνονται καταθέσεις και έχουν συλλεχθεί ευρήματα από το αυτοκίνητο για εργαστηριακή ανάλυση, σε μία προσπάθεια να φτάσουν οι Αρχές όσο πιο σύντομα στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στην αποκάλυψη των κινήτρων της στυγερής αυτής δολοφονίας και της ταυτότητας του δράστη ή των δραστών.

Πηγή: anikolouli.gr

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •