Να τιμωρηθούν οι ένοχοι ζητούν οι συγγενείς του 42χρονου-Τι δηλώνει ο αγρότης που βρήκε το αυτοκίνητο (Βίντεο)

Είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης 42 χρόνων, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού. Ένας αγρότης που μίλησε στο «Τούνελ», βρήκε το αυτοκίνητό του την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στην παλιά γέφυρα Στρυμόνα και Ευκαρπίας. Ειδοποίησε τις Αρχές που εντόπισαν το πτώμα του ηλεκτρολόγου δύο χιλιόμετρα μακριά σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών. Ο Γρηγοριάδης φαίνεται ότι μεταφέρθηκε νεκρός μες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Στην προσπάθειά τους οι δράστες να διαφύγουν, κόλλησαν στις λάσπες με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψαν.

Από τη νεκροτομή που έγινε, φάνηκε ότι είχε δεχτεί πισώπλατο θανατηφόρο πλήγμα με κάποιο μυτερό εργαλείο, πιθανότατα φυτευτήρι, που χρησιμοποιούν οι αγρότες.

Βρέθηκαν εκχυμώσεις στο πρόσωπό του, που ενδεχομένως να προκλήθηκαν από γροθιά. Δεν φορούσε παπούτσια, ούτε βαριά ρούχα και πιθανότατα να βρισκόταν νωρίτερα σε κάποιο κλειστό χώρο.

Οι ιατροδικαστές πήραν, μεταξύ άλλων, δείγματα γενετικού υλικού από τα νύχια του θύματος μήπως βρεθεί το DNA του δράστη, ενώ έχει παραγγελθεί και τοξικολογική εξέταση.

Στην Ασφάλεια Σερρών γίνονται προσαγωγές ατόμων, Ελλήνων και Βουλγάρων, με τους οποίους είχε επαφές το θύμα.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης εξαφανίστηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του από την παραλία Οφρυνίου, στην Τούζλα  Καβάλας, όπου έμενε.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έχει ζητηθεί, αναμένεται να δώσει μία πληρέστερη εικόνα για τις τελευταίες τηλεφωνικές του επικοινωνίες.

Το κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται πως ήταν ενδεχομένως οικονομικό και προσωπικό.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert.

«Εγώ βρήκα το αυτοκίνητο…»

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με τον μάρτυρα – «κλειδί» που βρήκε το αμάξι του άτυχου θύματος παρατημένο σε αγροτική περιοχή και ειδοποίησε τις Αρχές.

«Εντόπισα το αμάξι εγκαταλελειμμένο στο σημείο και επειδή είχα δει την ανακοίνωση από το Silver Alert, κάτι μου θύμιζε. Επιβεβαίωσα τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με τα στοιχεία της αφίσας και ειδοποίησα άμεσα την αστυνομία. Πρέπει να βρισκόταν εκεί κάπου δυο μέρες, μπορεί και παραπάνω. Δεν ξέρω αν είχε κολλήσει στη λάσπη ή το παράτησαν, ήταν βουλιαγμένο στο σημείο πάντως και το παράθυρο του οδηγού ήταν ανοιχτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Να τιμωρηθούν οι ένοχοι…»

Συγγενής του άτυχου θύματος μίλησε στο «Τούνελ».

«Από τη στιγμή που χάθηκε δεν τον έβρισκα  ούτε στο νοσοκομείο των Σερρών, ούτε στο νοσοκομείο της Καβάλας. Άρα δεν είχε γίνει κανένα ατύχημα. Τον είχατε κι εσείς στο site σας… Καμία πληροφορία. Είπα στην αστυνομία να ψάξουν εκεί γύρω στα χωράφια μήπως έγινε κάτι με το αυτοκίνητο, μήπως χρήζει βοηθείας και είχα δίκιο τελικά. Μου λέγανε “μη μας πιέζετε, μη μας πιέζετε κυρία μου, εμείς ξέρουμε τη δουλειά μας, σας παρακαλούμε”. Μες στα χωράφια. Μέσα στη λακκούβα βρέθηκε. Κάτι έγινε σε κάποιο σπίτι και τον μεταφέρανε εκεί. Το αμάξι δε μπορούσαν να το πάρουν γιατί οι καιρικές συνθήκες δε βοηθούσαν. Φράκαρε εκεί και το παράτησαν…»

Η ίδια κάνει λόγο για έναν αγαπητό άνθρωπο με όρεξη για δουλειά, που τελευταία όμως κάτι τον προβλημάτιζε.

«Ήταν σκεπτικός τελευταία. Μας το είπαν φίλοι του. Όταν ερχόταν στη Δράμα ήταν πολύ διασκεδαστικός, όλοι τον αγαπούσαν. Θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι. Θέλουμε δικαίωση. Αυτοί που του έκοψαν τη ζωή με τέτοιο τρόπο, να τιμωρηθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr

Κοινοποίηση