Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σερρών για την προσφορά και τη συμβολή της Φ. Αραμπατζή


Από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή η οποία συνεισέφερε στην προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.
Ειδικότερα ευχαριστούμε τις κάτωθι εταιρείες του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανικών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) που στήριξαν το κάλεσμα της Υφυπουργού και δώρισαν τρόφιμα στο Γ.Ν. Σερρών, αξίας, μέχρι στιγμής, 20.200 ευρώ:
– Εταιρεία ΒΙΚΟΣ
-ΝΟΥΝΟΥ, ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
-ΚΥΚΝΟΣ , Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών Ανώνυμος Εταιρία
– ELBISCO A.Ε
– Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Βιομηχανία Μπισκότων &Ειδών Διατροφής
-TERRACRETA Α.Β.Ε.Ε.
– Εταιρεία ‘3άλφα’
-KAΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε., Παραγωγή &Εμπορία Ειδών Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής
-ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.
-ΗΛΙΟΣ , Βιομηχανία Ζυμαρικών
-MARSHELLAS
-ΒΙΑΝΕΧ ΑΕ
-KIΦΑ ΣΕΡΡΩΝ, για την μεταφορά των τροφίμων.
Τα τρόφιμα έχουν παραδοθεί στο Γ.Ν. Σερρών για τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ευχαριστούμε θερμά επίσης για την ανταπόκριση τους στην προτροπή της κ. Υφυπουργού και την προσφορά τους σε Υγειονομικό Εξοπλισμό συνολικής αξίας 7.077 ευρώ:
-Το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου για την προσφορά τους σε 150 στολές υψηλής προστασίας ολόσωμες, αξίας 1.500€.
-Την εταιρεία ΜIL OIL HELLAS AE για την προσφορά του σε 300 στολές υψηλής προστασίας ολόσωμες, αξίας 2.100€.
-Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής για την προσφορά του σε 350 στολές υψηλής προστασίας ολόσωμες, αξίας 3.045€.
-Τον ανώνυμο δωρητή για την προσφορά του σε 1000 Ιατρικές μάσκες προστασίας ολόσωμες, αξίας 120€ και 26 στολές υψηλής προστασίας ολόσωμες, αξίας 312€.
Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •