Επιστολή Χαράς Κεφαλίδου για συστράτευση υπέρ του εμβολιασμού στη Δράμα

Ισχυρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και της συστράτευσης όλου του πολιτικού κόσμου, των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης, των θεσμικών παραγόντων και κυρίως όσων συμπολιτών μας ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον αόρατο εχθρό του κορoνοϊού και βγήκαν νικητές, θέλησε να δώσει με δημόσια επιστολή της η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας.

Η επιστολή απεστάλη σε όλους τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της Δράμας και έχει σκοπό την κινητοποίηση και τη συμμετοχή όλων στον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει.

Στην Επιστολή της η Χαρά Κεφαλίδου τονίζει:

«Σε λίγες ημέρες η Πολιτεία ξεκινά το πρόγραμμα εμβολιασμών. Πιστεύω ότι αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή που πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε την προσπάθεια υπέρ του εμβολιασμού – θεσμικοί παράγοντες και κοινωνία, με πρώτους εκείνους που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιό και βγήκαν νικητές και, περισσότερο από όλους, το υγειονομικό προσωπικό που έδωσε, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει αγώνα στην πρώτη γραμμή. Απέναντι στην πανδημία δεν χωρούν στεγανά, μικρότητες και πολιτικές σκοπιμότητες. Είναι επιτακτική ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι. Όχι μόνο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά γιατί έτσι αναλαμβάνει ο καθένας μας την ευθύνη που του αναλογεί για να προστατέψουμε εαυτούς και αλλήλους. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας τηρώντας πιστά τα μέτρα και εμβολιαζόμαστε.

Σας καλώ λοιπόν να γίνουμε όλοι μέρος της κοινής προσπάθειας, ώστε να επιστρέψουμε το ταχύτερο στην κανονική μας ζωή. Το χρωστούμε σε όσους έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν σκληρή μάχη στην πρώτη γραμμή. Κυρίως όμως, σε όσους έχασαν αυτή τη μάχη».

Κοινοποίηση