ΠΑΜΕ Σερρών: «Άλκη μπερδεύεσαι…»

Την τοποθέτηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Σερρών Άλκη Απιδόπουλου σχετικά με τη στήριξη της τοπικής αγοράς των Σερρών και των τοπικών επιχειρήσεων σχολιάζει το ΠΑΜΕ Σερρών με ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ Σερρών. «Καμιά αντίρρηση οι εργαζόμενοι να έχουν ως κριτήριο αγοράς τους και τη στήριξη των μικρών καταστηματαρχών της πόλης» αναφέρει το ΠΑΜΕ και συνεχίζει: «Δεν θυμόμαστε όμως καμία βαρύγδουπη τοποθέτηση-δράση του ΕΚ Σερρών για το γεγονός ότι πολλές μεγάλες Σερραϊκές εταιρείες έχουν ως κύριο κριτήριο για την πρόσληψη εργατών το μικρότερο κόστος, με όσο το δυνατόν χαμηλότερους μισθούς, μεροκάματα και όχι τη στήριξη των εργαζομένων που ζουν στο νομό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΜΕ Σερρών:

Άλκη μπερδεύεσαι……

Θα περίμενε κανείς αυτές τις μέρες, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, να ασχοληθεί και να αναδείξει τα προβλήματα των Σερραίων εργαζομένων όπως αυτά βιώνουν μέσα στους χώρους δουλειάς. Δηλαδή την εντατικοποίηση, την απληρωσιά, των ελλιπών μέτρων προστασίας, της ανεργίας, των εκβιασμών που δέχονται οι εργαζόμενοι με αφορμή την αναστολή, την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων κ.α.

Αντ΄ αυτού ο Πρόεδρος μπερδεύοντας μάλλον την ιδιότητα του, αφού ούτως ή άλλως βρίσκεται μακριά από αυτά τα προβλήματα, μας υποδεικνύει να στηρίζουμε την τοπική αγορά των Σερρών και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Καμιά αντίρρηση οι εργαζόμενοι να έχουν ως κριτήριο αγοράς τους και τη στήριξη των μικρών καταστηματαρχών της πόλης.

Δεν θυμόμαστε όμως καμία βαρύγδουπη τοποθέτηση-δράση του ΕΚ Σερρών για το γεγονός ότι πολλές μεγάλες Σερραϊκές εταιρείες έχουν ως κύριο κριτήριο για την πρόσληψη εργατών το μικρότερο κόστος, με όσο το δυνατόν χαμηλότερους μισθούς, μεροκάματα και όχι τη στήριξη των εργαζομένων που ζουν στο νομό.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  • 0
  •  
  •