Σιδηρόκαστρο: Ικανοποιητική η κίνηση στα ζαχαροπλαστεία-Μειωμένη η κίνηση στα καταστήματα ένδυσης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Κουραμπιέδες και μελομακάρονα, είναι αυτές τις ημέρες στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Κάθε χρόνο, άλλωστε, τα χριστουγεννιάτικα αυτά εδέσματα, στολίζουν το εορταστικό τραπέζι. Μοναδικές νοστιμιές, που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις ημέρες τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα.

Η κίνηση σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική στα ζαχαροπλαστεία του Σιδηροκάστρου όπως υποστηρίζει, ο ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου, Νίκος Δηματάτης. «Η αγορά στο Σιδηρόκαστρο κινήθηκε σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων. Οι ποσότητες ήταν περιορισμένες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κι αυτό γιατί δεν υπήρχαν φέτος οι μετακινήσεις από άλλες περιοχές στην πόλη μας. Για την όλη κατάσταση είμαστε ικανοποιημένοι. Περιμένουμε τώρα να μας ξανά προτιμήσει ο κόσμος το επόμενο διάστημα μέχρι και την Πρωτοχρονιά» αναφέρει ο κύριος Δηματάτης.

«Το click away σημαίνει ένα βήμα πριν από την κλειδαριά» λένε ιδιοκτήτες καταστημάτων ένδυσης, στο Σιδηρόκαστρο.

Διαφορετική ήταν η εικόνα στα καταστήματα ένδυσης. Οι επαγγελματίες της πόλης έζησαν πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως λένε. «Η κατάσταση είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολη και αν συνεχιστεί αυτό πολλά μαγαζιά θα κλείσουν» τονίζει ο κύριος Παύλος Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος παιδικών ρούχων. «Το click away σημαίνει ένα βήμα πριν από την κλειδαριά» διευκρινίζει, ο κύριος Θεοδωρίδης, λέγοντας ότι «οι πελάτες είναι διστακτικοί ως προς την αγορά ρούχων κάτι που συμβαίνει σε όλη τη χώρα».

Κοινοποίηση