Δήμος Κατερίνης: Απολυμάνσεις των περιπολικών της Α.Δ. Πιερίας

Απολυμάνσεις διενεργούνται καθημερινά με μέριμνα του Δήμου Κατερίνης στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, μέτρο που εφαρμόζεται με απόφαση του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, έγινε απολύμανση στα περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας Γιώργου Τζήμα, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας Δημήτρη Φώτη, αντίστοιχα.

«Συνεχίζουμε καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς να προστατεύουμε, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, τη δημόσια υγεία μέσα από το πρόγραμμα των απολυμάνσεων που ξεκινήσαμε από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης και θα το συνεχίσουμε για όσο διάστημα απαιτηθεί» τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Δήμαρχος, ο οποίος εξέφρασε και δημόσια τις ευχαριστίες του, προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, τους αστυνομικούς «που την περίοδο αυτή επιφορτισμένοι και με τον έλεγχο των πολιτών για την εφαρμογή των μέτρων είναι καθημερινά στο καθήκον, για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κοινή δράση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης, για την ενίσχυση των ελέγχων με μικτά κλιμάκια.

Από την πλευρά του, ο κος Τζήμας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο «για την καθοριστική συνδρομή του Δήμου Κατερίνης είτε με τις απολυμάνσεις είτε με υλικά στο έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, την κρίσιμη αυτή περίοδο», ενώ εξήρε «και την αποτελεσματική συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας, στην εντατικοποίηση των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του covid -19».

Κοινοποίηση