Σιδηρόκαστρο: Βασιλόπιτα για τους…νοσταλγούς του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ

Μια διαφορετική βασιλόπιτα παρήγγειλε κάτοικος Σιδηροκάστρου για την φετινή Πρωτοχρονιά. Πιο συγκεκριμένα, μια κυρία ζήτησε από τον Νίκο Δηματάτη, ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην περιοχή, τη βασιλόπιτα του ΠΑΣΟΚ, πάνω στην οποία θα υπάρχει η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ και η πλέον δημοφιλής φράση των τελευταίων μηνών “ΠΑΣΟΚ σώσε μας”. Ο Νίκος Δηματάτης μην μπορώντας να κάνει κι αλλιώς, έφερε σε…πέρας την επική παραγγελία.

«Ήρθε στο ζαχαροπλαστείο μια κυρία και ζήτησε φέτος στη βασιλόπιτά τους να βάλουμε επάνω μια φωτογραφία με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και την φράση “ΠΑΣΟΚ σώσε μας”. Μόλις ετοίμασα την διαφορετική αυτή βασιλόπιτα και την ανέβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου ζήτησαν κι άλλες οικογένειες την ίδια βασιλόπιτα» αναφέρει στο Infonews24, ο Νίκος Δηματάτης, ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου, στο Σιδηρόκαστρο.

«Πιστεύω ότι ειδικά φέτος ο κόσμος-λόγω της πολύ πιεσμένης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας- έχει περισσότερη ανάγκη για χιούμορ! Για να γελάσει. Να βρει αφορμή, να κάνει τον χαβαλέ του μεταξύ τους, έστω και μέσα στην ίδια την οικογένεια, ή μεταξύ φίλων μέσω φωτογραφιών» τονίζει ο κύριος Δηματάτης, λέγοντας ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία διαθέτουν περισσότερο χιούμορ από τους μικρότερους. «Εγώ προσωπικά πάντα χαίρομαι όσους πελάτες μας έχουν χιούμορ και κάνουν πιο ιδιαίτερες παραγγελίες. Και να ξέρετε, οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν πολύ περισσότερο χιούμορ από εμάς τους νεότερους. Κι ας μην το δείχνουν πάντοτε. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!»

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •