Ευχές του βουλευτή Σερρών Κ. Μπούμπα σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ (Φωτογραφίες και Βίντεο)

 

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ο βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Μπούμπας επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών και το ΕΚΑΒ Σερρών για να ευχηθεί Καλή χρονιά σε όσους και όσες είχαν χθες βράδυ υπηρεσία και βρίσκονται στο καθήκον.

Ο βουλευτής έδωσε επίσης και τις ευχές του και μέσω ασυρμάτου σε όλους τους αστυνομικούς της Π.Ε. Σερρών λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα της Ελληνικής Λύσης θα βρίσκονται στο πλευρό των αστυνομικών προκειμένου να διεκδικηθούν τα αιτήματα του κλάδου.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Μπούμπας ανέφερε:

«Προς όλα τα παλικάρια και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που είστε στην πρώτη γραμμή. Αν και αδικείστε. Αδικείστε διότι έχετε προσφέρει τα μάλα και συνεχίζεται να προσφέρετε στην πρώτη γραμμή κρούσης για να μπορέσετε να ελέγξετε την όλη κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη, τουλάχιστόν για τη γενιά μας, απέναντι στον αόρατο εχθρό. Θέλω να σας ευχαριστήσω!

Για μια αστυνομία που μας κρατάει ψηλά με υπερηφάνεια με ήθος, με αίσθημα και με τον απαιτούμε εξοπλισμό που πρέπει να έχετε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ως Ελληνική Λύση γι αυτό. Αλλά και οικονομικά που πρέπει, οι άνθρωποι που προσέφεραν μέσα από την Ελληνική Αστυνομία για να ελέξγουν αυτη την κατάσταση για να μπορέσουν να πείσουν την ελληνικό λαό και ψυχικά και σωματικά έχετε δώσει παρά πολλά όλους αυτούς τους μήνες.

Θα πρέπει να αμειφθείτε κατάλληλα. Καλό το χειροκρότημα και το συναίσθημα αλλά θα πρέπει η ΕΛΑΣ να αμειφθεί και για τον εξοπλισμό και τις εργατοώρες που έχετε αφήσει τα πρόσωπα που αγαπάτε, τις οικογένειές σας με κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα πόσο μάλλον τώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης σας ευχαριστώ πολύ γιατί φυλάτε Θερμοπύλες»

Φωτογραφίες και βίντεο από τον Κώστα Μπούμπα-Facebook

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •