Η φωτογραφία της Θρακιώτισσας από το Βαλτερό που κέρδισε σε διαγωνισμό

Η δημοφιλής σελίδα «Θρακιώτς» διοργάνωσε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό, καλώντας τα μέλη της να στείλουν φωτογραφίες που θα αναδείκνυαν την ομορφιά του Θρακιώτικου πολιτισμού.

Οι φωτογραφίες που συμμετείχαν ήταν εκατοντάδες, από Θρακιώτες που διαμένουν σε όλες τις γωνιές της χώρας και του κόσμου και η νικήτρια φωτογραφία θα ήταν αυτή που θα συγκέντρωνε τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις (like κ.λπ.).

Μία, όμως, ξεχώρισε από την αρχή και τελικά αναδείχθηκε και η νικήτρια φωτογραφία ήταν αυτή της Σερραίας Αθανασίας Νταλθανασάρα, από το Βαλτερό, του Δήμου Ηράκλειας, η οποία διαμένει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε πως η φωτογραφία της συγχωριανής μας Athanasia Ntalthanasara που συμμετείχε στον διαγωνισμό της σελίδας “Θρακιώτς” κέρδισε την 1η θέση και είναι η πιο αγαπημένη φωτογραφία για το έτος του 2020.
Ο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” Βαλτερού Σερρών θέλει να ευχαριστήσει τους χορευτές, τα μέλη, τους συγχωριανούς και όλους τους φίλους του Συλλόγου μας, που στήριξαν την συμμετοχή του χωριού μας στον διαγωνισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης» Βαλτερού.

Κοινοποίηση