Τα μηνύματα των Δημάρχων του νομού Σερρών για τη νέα χρονιά


Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν οι επτά Δήμαρχοι του νομού Σερρών.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΦΡΑΣΤΑΝΛΗ

«Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία. Με αγάπη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει όμορφες στιγμές για κάθε συνάνθρωπό μας, για κάθε οικογένεια.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών. Ωστόσο, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χαρισιάδη Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαδόπουλο Ιορδάνη, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Πατσιά Ελένη, τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης – Άρδευσης και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κουτούζογλου Αντώνιο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Βίτσιο Δήμο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσάρα Χαρίτων, του συνεργάτες μου Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μπαχαρόπουλο Μπαχάρη και Χατζηδάφνη Κατερίνα, την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Καλακίδα Σωτηρία, αλλά και τους Διευθυντές, τους Προϊστάμενους και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου που καθημερινά συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας.
Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία υπήρξατε παράδειγμα όχι μόνο για τον Δήμο Αμφίπολης αλλά και για όλο τον Νομό, καθώς προβάλλοντας ατομική και συλλογική ευθύνη βγήκαμε σχεδόν αλώβητοι από αυτήν την υγειονομική κρίση.
Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2021».

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ

«Αφήνουμε πίσω μια δύσκολη χρονιά και καλωσορίζουμε με ελπίδα και αισιοδοξία το 2021.
Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά, με υγεία και χαμόγελα χαράς».

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΟΥ ΕΜ. ΠΑΠΠΑ

«Ο Δήμαρχος Δημήτρης Νότας, η διοίκηση, τα μέλη του Δ.Σ. & το προσωπικό του Δήμου Εμμανουήλ Παππά ευχόμαστε σε όλους σας ένα ευτυχισμένο νέο έτος.
Το 2021 να είναι γεμάτο χαρούμενες εμπειρίες και σπουδαίες επιτυχίες!
Καλή χρονιά».

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΑΚΗ

«Καλωσορίζουμε το 2021 με αισιοδοξία και την ελπίδα το νέο έτος να μας χαρίσει όλα όσα μας στέρησε το προηγούμενο! Χρόνια πολλά, ευτυχισμένη η νέα χρονιά με υγεία, αγάπη, ευημερία, πρόοδο, ξεγνοιασιά, ψυχική ηρεμία».

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΖΗ

«Βρισκόμαστε στο κατώφλι του νέου έτους, αφήνοντας πίσω μια δύσκολη χρονιά, που δοκίμασε τις αντοχές όλων μας, ανατρέποντας πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι τώρα.
Βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, η οποία είχε αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής μας οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό.
Η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται καθημερινά με όσες δυνάμεις διαθέτει, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δίπλα στους ανθρώπους πρώτης γραμμής ,στο υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Νέας Ζίχνης, στη μαθητική κοινότητα, κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Τη νέα χρονιά που έρχεται οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
Το 2021 θα είναι για τον Δήμο μας Χρονιά έναρξης έργων και δράσεων, που θα αλλάξουν την προοπτική τόπου, αλλά και της κοινωνίας μας.
Αλλάζουμε χρόνο, γυρίζουμε σελίδα με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και έργα, όμως πάνω απ’ όλα με αγάπη και σεβασμό στον Συνάνθρωπο.
Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια».

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ

«Αγαπητοί Συνδημότες,
Αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού άφησε βαρύ αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα αλλά και στον Δήμο Σερρών.
Το 2020 η ζωή μας άλλαξε με έναν δραματικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα. Προτεραιότητες και στόχοι αναθεωρήθηκαν και αναπόφευκτα οι δράσεις μας ως Δημοτική Αρχή προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες.
Κόντρα στα εμπόδια, που προκάλεσε η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση υλοποιήσαμε βασικές δεσμεύσεις μας, ολοκληρώσαμε σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας και προωθήσαμε ενέργειες που μεταμορφώνουν την εικόνα του Δήμου Σερρών.
Παράλληλα, δημιουργήσαμε ένα δίχτυ προστασίας για τους συμπολίτες μας, που πλήττονται από την πανδημία του κορoνοϊού στηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας. Και βέβαια ενισχύσαμε το Νοσοκομείο Σερρών, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του υγειονομικού πολέμου με τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού εντατικής θεραπείας.
Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοι, συμμαχώντας όλοι μαζί, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε μάχη.
Με αυτή την πίστη και την αισιοδοξία υποδεχόμαστε το 2021.
Γυρίζουμε σελίδα με υπευθυνότητα για να χαρούμε όλοι τη νέα χρονιά, με ελπίδα για τον τερματισμό της πανδημίας και με ανανεωμένη δύναμη για έργα και δράσεις που θα φέρουν πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας.
Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021».

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ

«Με άρρηκτο το συναίσθημα της αισιοδοξίας, υποδεχόμαστε το 2021 με την ελπίδα ότι μπαίνουμε σε τροχιά ανάκαμψης στην καθημερινότητας μας.
Κρατάμε ως διαβατήριο για την επιστροφή στην κανονικότητα, την σύμπνοια και την αλληλεγγύη που υποδείξαμε ως κοινωνία, όπου με θάρρος και αυταπάρνηση αντιμετωπίσαμε τον αόρατο εχθρό της πανδημίας.
Εισερχόμενοι σε ένα συμβολικό έτος, με φωτεινά ορόσημα το παράδειγμα της Εθνικής παλιγγενεσίας πριν από 200 έτη και της Εθνικής ανάτασης και αντίστασής μας κατά της ναζιστικής Γερμανίας στο ΡΟΥΠΕΛ πριν από 80 έτη , εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουμε συντεταγμένοι την προσπάθεια για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
Ο Δήμος Σιντικής αποτελεί παράδειγμα αντιμετώπισης της δυσάρεστα πρωτόγνωρης υγειονομικής κατάστασης που βιώσαμε και νικώντας την η νέα χρονιά θα μας βρει έτοιμους για κάθε πρόκληση.
Χρόνια πολλά, με υγεία και ευημερία για το 2021».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •