Δημ. Νότας: «Δεν ξημέρωσε καλή ημέρα για τον δήμο Εμμανουήλ Παππά» (Βίντεο)

Η πολύωρη νεροποντή που σημειώθηκε στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν για μια ακόμη φορά μέσα σε μι εβδομάδα προβλήματα σε διάφορες περιοχές. Το επίκεντρο των ζημιών είναι και πάλι η διάβαση του Νέου Σουλίου και εκεί υπάρχουν δυο μηχανήματα του δήμου, η περιοχή του Νέου Σκοπου (ΚΕΘΙΣ), η επαρχιακή οδός Νεοχωρίου Σερρών και η γέφυρα του ΟΣΕ στο Νεοχώρι.

Με δήλωσή του, στο Infonews24.gr, ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας τονίζει ότι δεν ξημέρωσε καλή μέρα σήμερα στον δήμο καθώς τα προβλήματα και πάλι είναι πολλά εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

«Δεν ξημέρωσε καλή ημέρα για τον δήμο Εμμανουήλ Παππά. Τα προβλήματα είναι παρά πολλά και έρχονται να προστεθούν στα προβλήματα που δημιούργησε η προηγούμενη κακοκαιρία και για την οποία χθες κηρυχθήκαμε σε κατάσταση εκτάκτους ανάγκης. Από τα ξημερώματα της Τρίτης βρέχει ασταμάτητα και δημιουργεί νέα προβλήματα. Ο δήμος Εμμανουήλ Παππά ξεκίνησε παρεμβάσεις από τις 05:00 το πρωί έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που προέκυψαν. Προβλήματα κυρίως υπάρχουν στη διάβαση του Νέου Σουλίου και εκεί υπάρχουν δυο μηχανήματα του δήμου, στη περιοχή του ΚΕΘΙΣ. Επίσης υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην περιοχή του Νεοχωρίου όπου υπερχείλισε ένα αρδευτικό κανάλι και έχει κλείσει ο δρόμος Νεοχωρίου-Σερρών. Έχει πλημμύρισε ένα σημείο στο ρέμα του Αγίου Ιωάννη και πιο συγκεκριμένα στη γέφυρα του ΟΣΕ στο Νεοχώρι»

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο δήμαρχος αποφάσισε να μην λειτουργήσει σήμερα το δημοτικό σχολείο του Νεοχωρίου καθώς ήταν δύσκολη η πρόσβαση εκπαιδευτικών και μαθητών στη σχολική μονάδα.

Κοινοποίηση