Επίθεση στο γραφείο της Υφ. Αγρ. Ανάπτ. &Τροφίμων Φ. Αραμπατζή- Έριξαν μαύρη μπογιά και έγραψαν συνθήματα (Φωτογραφίες)

Μαύρη μπογιά έριξαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζή γράφοντας μάλιστα και συνθήματα στον τοίχο. Η κυρία Αραμπατζή δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικές φωτογραφίες από την επίθεση στο πολιτικό της γραφείο στις Σέρρες, γράφοντας μεταξύ άλλων «δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση της Υφυπουργού

«Οι θρασύδειλοι «φίλοι» του αμετανόητου δολοφόνου και τρομοκράτη Κουφοντίνα χτύπησαν για ακόμη μια φορά.
Με τα ίδια προκλητικά και χυδαία συνθήματα, που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και της ανθρώπινης ζωής. Η πρωινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο στις Σέρρες με μαύρες μπογιές και συνθήματα «Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά» αποδεικνύει ότι οι «φίλοι» του Κουφοντίνα εξακολουθούν να θέλουν μόνο αίμα.
Την ίδια ώρα δυστυχώς υπάρχουν ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που υπογράφουν κείμενο υπέρ του αμετανόητου, τρομοκράτη δολοφόνου και τολμούν να λένε ότι η Κυβέρνηση ισοφαρίζει τις δολοφονικές πράξεις του επειδή τον οδηγεί στις φυλακές Δομοκού και όχι Κορυδαλλού. Το ελάχιστο που περιμένω από αυτούς, που περιμένει η ίδια η Δημοκρατία σήμερα, είναι να καταδικάσουν αυτή την επίθεση, αυτά τα συνθήματα, αυτή τη χυδαία λογική.
Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους».
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  • 0
  •  
  •