Αυστηρά τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας στα κέντρα αισθητικής (Βίντεο)


Μετά από 2,5 μήνες άνοιξαν και πάλι τα κέντρα αισθητικής, τηρώντας- φυσικά- αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους πελάτες.

«Φυσικά όλα αυτά γίνονται για το καλό μας και την υγεία μας και πρέπει να τα ακολουθούμε όλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του «Medi Anti Aging Center» Αλέξης Χανλής.

Οι πελάτες κλείνουν τηλεφωνικά το ραντεβού τους, ενώ όσον αφορά στην προσέλευση, ο κάθε πελάτης πηγαίνει μόνος του, σε χωριστό δωμάτιο, διευκρίνισε ο κ. Χανλής.

Υπάρχουν αντισηπτικά παντού, όλοι οι χώροι αερίζονται, τα αναλώσιμα είναι μιας χρήσεως, υπάρχει ο ανάλογος κλίβανος στο αντίστοιχο δωμάτιο και ο πελάτης νιώθει ότι μπαίνει σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

«Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Για κάποιον λόγο που κι εμείς δεν καταλάβαμε, τα κέντρα αισθητικής δεν άνοιξαν τις ημέρες που άνοιξαν άλλες υπηρεσίες ομορφιάς. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι λειτουργούσαμε, λειτουργούμε και θα λειτουργούμε με τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγείας για τους πελάτες, αλλά και για εμάς, γιατί μόνο έτσι μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες αισθητικής» επεσήμανε ο κ. Αλέξης Χανλής.

Κοινοποίηση