Αλ. Χαλκιόπουλος: «Πόσιμο και ασφαλές το νερό σε Μετόχι και Βροντού»

Πόσιμο και ασφαλές είναι το νερό στο Μετόχι και στην Βροντού όπως κάνει γνωστό με γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Σερρών, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος. Ο κύριος Χαλκιόπουλος σημειώνει ότι έγινε εκτενείς καθαρισμός του δικτύου στις δύο παραπάνω περιοχές και πλέον το νερό είναι κατάλληλο προς πόση.

Συγκεριμένα, ο κύριος Χαλκιόπουλος τονίζει:

«Μετά από εκτενείς καθαρισμούς του δικτύου ύδρευσης του Μετοχίου και της Βροντούς, που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα την υδροδότηση με κατάλληλο πόσιμο νερό, ενημερώνουμε τους κατοίκους των δύο περιοχών ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου ύδρευσης και για πόση.

Μετά και τις σημερινές καθαρές μετρήσεις στις άνω περιοχές το νερό της ΔΕΥΑΣ είναι πλέον και πάλι απόλυτα ασφαλές στο σύνολο του δικτύου ύδρευσης του Δήμου μας. Απόλυτη προτεραιότητα για τη ΔΕΥΑΣ αποτελεί η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχισθεί η παρακολούθηση με μετρήσεις σε όλες τις περιοχές που εντοπίσθηκαν προβλήματα στις πηγές υδροδότησης λόγω των γνωστών πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων. Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών για την κατανόησή τους» αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ.

Κοινοποίηση