Ο Σερραίος Αλέξανδρος Ακριτίδης μαγείρεψε ποντιακό φαγητό στο Master Chef (Βίντεο)

Πέρασε στην επόμενη φάση του Master Chef, ο Σερραίος Αλέξανδρος Ακριτίδης, ο οποίος στο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής ετοίμασε το ποντιακό φαγητό «γαλπατσάχια» ή αλλιώς «βαρένικα», το οποίο συνόδευσε με το επίσης ποντιακό ρόφημα «ταν» ή «αριάνι».

Οι κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασαν το πιάτο που ετοίμασε ο Αλέξανδρος.

«Το μόνο που θα ήθελα λίγο πιο λεπτό το φύλλο κατ’ άλλα είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο, ισορροπημένο και για εμένα είναι Ναι» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Υπήρχε ένα θέμα με το φύλλο παρ όλα αυτά είναι ένα comfort φαγητό, είναι ένα νόστιμο φαγητό. Θα ήθελα να δω και στη συνέχεια τι μπορείς να κάνεις. Από μένα ένα ακόμη Ναι» τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, το τρίτο Ναι. Εγώ θα ήθελα λίγο πιο λεπτό το ζυμάρι και σίγουρα περισσότερη γέμιση. Από εμένα όχι. Στο χέρι σου είναι να αποδείξεις ότι αξίζει να μπεις στο σπίτι του Master Chef»

«Περισσότερο θεωρώ το όχι του κυρίου Κοντιζά σαν πρόκληση. Θα καταφέρω πιστεύω και να του δείξω ότι αξίζω και να του δείξω ότι μπορώ όχι μόνο χρησιμοποιώντας την παράδοση αλλά μοντέρες τεχνικές της μαγειρικής να αξιοποιήσω το δικό μου ταλέντο και τη δική του κρίση» είπε μετά την κριτική των chef, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης.

Κοινοποίηση