Κρηνίδα: Απατεώνες προσποιήθηκαν υπαλλήλους του δήμου-“Ήρθαμε να κάνουμε απολύμανση για το κορoνοϊό” είπαν στην ηλικιωμένη

Το θράσος των απατεώνων δεν έχει όρια. Μετά τις τηλεφωνικές απάτες για δήθεν τροχαία ατυχήματα με σκοπό να αρπάξουν χρήματα από ηλικιωμένους και όχι μόνο. Μετά τους μαϊμού υπαλλήλους της ΔΕΗ για δήθεν ηλεκτρολογικά προβλήματα σε σπίτι ηλικιωμένων. Τώρα οι απατεώνες υποδύονται τους υπαλλήλους του δήμου ζητώντας από ηλικιωμένα κυρίως άτομα να μπουν στο σπίτι και να κάνουν απολύμανση λόγω κορονοϊό.

Αυτό έγινε την περασμένη Πέμπτη στο χωριό Κρηνίδα (Βιτάστα), στον Δήμο Αμφίπολης. Άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα ηλικιωμένη γυναίκας και της είπαν ότι είναι υπάλληλοι του δήμου Αμφίπολης και πως ήρθαν στο σπίτι της προκειμένου να κάνουν απολύμανση λόγω κορονοϊού.

Η γυναίκα δεν άνοιξε την πόρτα και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς της και αυτοί με τη σειρά τους, την Αστυνομία. Για το περιστατικό μίλησε στο Ράδιο Σιντική και στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αμφίπολης, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες όλου του Νομού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ ανέφερε αναλυτικά το τι ακριβώς συνέβη σ΄ αυτήν την περίπτωση

«Την Πέμπτη που μοίρασε ο ταχυδρόμος τις συντάξεις στους ηλικιωμένους στο χωριό Κρηνίδα (Βιτάστα) άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα ηλικιωμένης γυναίκας και της είπαν ότι είναι από συνεργεία του δήμου Αμφίπολης και ότι ήρθαν να κάνουν απολύμανση το σπίτι της. Η γυναίκα δεν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, ειδοποίησε τα παιδιά της και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο δήμος. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει σε σύντομα χρονικό διάστημα κάτι παρόμοια γιατί κινητοποιηθήκαμε αμέσως και ενημερώσαμε όλες της Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας» ανέφερε ο κύριος Παπαδόπουλος.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •