Αντιδρά και πάλι το Τοπικό Συμβούλιο Ροδολίβους στο ενδεχόμενο «λουκέτο» του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ

Την  έντονη αντίδρασή του εκφράζει το Τοπικό Συμβούλιο Ροδολίβους για τις πληροφορίες που υπάρχουν και πάλι περί «λουκέτου» στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής. Σε ανακοίνωση του, σύσσωμο το Τοπικό συμβούλιο αντιδρά στο ενδεχόμενο λουκέτο σημειώνοντας ότι «θα οδηγήσει στην υποβάθμιση της εξυπηρέτησης και της ποιότητα ζωής χιλιάδων ανθρώπων της περιοχής μας» και ομόφωνα ψήφισε την διατήρηση και ενίσχυση του υποκαταστήματος.
Αναλυτικά η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Ροδολίβους
Το τελευταίο διάστημα επανήλθαν στην επικαιρότητα οι φήμες για κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. του Ροδολίβους!! Το τοπικό συμβούλιο του Ροδολίβους εκφράζει εντονότατα και με κάθε τρόπο τη διαφωνία και την αντίδρασή του σε αυτό το ενδεχόμενο.
Η συνέχιση της λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος επιβάλεται καθώς δέχεται και εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες συντοπίτες μας, από το χωριό μας και από τα γύρω χωριά. Εκτός από τη διαχείριση της αλληλογραφίας των απλών πολιτών, αλλά και των εκατοντάδων επαγγελματιών και αγροτών, καταβάλλεται πλήθος συντάξεων, πληρώνονται δια ζώσης χιλιάδες λογαριασμοί, επειδή ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων δεν “επιτρέπει” τις πληρωμές μέσω ίντερνετ, δέχεται και παραδίδει εκατοντάδες πακέτα, δέματα και έγγραφα, μέσω των υπηρεσιών “ταχυμεταφοράς” που διαθέτει.
Αντιδρούμε λοιπόν στο ενδεχόμενο λουκέτο του συγκεκριμένου καταστήματος, που θα οδηγήσει στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ της ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ και της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ χιλιάδων ανθρώπων της περιοχής μας!!
Το Ροδολίβος, ως έδρα του Δήμου Αμφίπολης, με ό,τι αυτο συνεπάγεται, δηλαδή πλήθος υπηρεσιών (Υπηρεσίες του Δήμου Αμφίπολης, Κέντρο Υγείας, Αστυνομικό τμήμα Αμφίπολης, Πυροσβεστικό κλιμάκιο, Ειρηνοδικείο, Υποθηκοφυλακείο, Τράπεζα Πειραιώς, Κ.Ε.Π., Γραφείο Κτηματογράφισης, Σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλπ) οι οποίες εξυπηρετούνται από το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. του Ροδολίβους, είναι και μέσα στα δέκα μεγαλύτερα χωριά του νομού Σερρών!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!
Το Τοπικό Συμβούλιο Ροδολίβους ψηφίζει ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ και ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ των ΕΛ.ΤΑ του ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ, για να συνεχίσει να εξυπηρετεί και να διευκολύνει τους κατοίκους, τις υπηρεσίες και τους επαγγελματίες της περιοχής μας!!
Το ψήφισμα αυτό επιθυμούμε να έχει τη στήριξη του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου μας, των Βουλευτών και των Πολιτευτών του νομού μας, των συλλόγων, των φορέων, των επαγγελματιών και γενικότερα όλων των κατοίκων του δήμου μας.
Με εκτίμηση
Στρατής Γιάννης
Μωυσής Κωνσταντίνος
Μπουντάς Δημήτρης
Χατζηδάφνη Σοφία
Γκόγκογλου Ιωακείμ
Καλούδης Μάριος
Καράδαγλης Πασχάλης
Κοινοποίηση