Παρατείνεται για ένα μήνα η λειτουργία τριών παράλληλων λαϊκών αγορών του Δήμου Βισαλτίας


Την παράταση για έναν (1) επιπλέον μήνα της λειτουργίας τριών παράλληλων υπαίθριων λαϊκών αγορών, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης ιού COVID19 και προκειμένου να εξασφαλίσουμε την δραστηριοποίηση όλων των παραγωγών και όλων των εμπόρων που δικαιούνται να συμμετέχουν σε αυτές, αποφάσισε ο Δήμος Βισαλτίας.

Η εν λόγω αγορές θα διεξάγονται τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες ώρες με τις υφιστάμενες Λαϊκές Αγορές του Δήμου Βισαλτίας.

Οι χώροι διεξαγωγής των τριών παράλληλων αγορών είναι οι εξής:
α. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Νιγρίτας, στον περιβάλλοντα χώρο της παλαίστρας του Αγίου Θωμά και συγκεκριμένα από την αρχή της οδού Κερκίνης μέχρι τη διασταύρωση με την οδό αναπαύσεως, ημέρα Σάββατο και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά Νιγρίτας που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες .
β. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στον χώρο παραπλήσια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Τετάρτη και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.
γ. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, στην κεντρική οδό του οικισμού και στην συνέχεια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Δευτέρα και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •