Π. Σπυρόπουλος: «Μειώνονται οι ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών-Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα» (Βίντεο)

Καλά είναι τα νέα από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπως τονίζει με δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων από τα μέσα του Δεκέμβρη μέχρι και σήμερα έχει καθοδική πορεία και συνεχίζει έτσι.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο κύριος Σπυρόπουλος σήμερα στο νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύονται 17 συμπολίτες μας σε απλά κρεβάτια covid ενώ τέσσερις είναι διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ. «Είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο πλέον των ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται σε απλά κρεβάτια covid και στη ΜΕΘ. Σήμερα, 17 συμπολίτες μας βρίσκονται σε απλά κρεβάτια covid όταν στις 15 Νοεμβρίου είχαμε φτάσει τους 140 και 4 είναι οι συμπολίτες μας που βρίσκονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ» αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων λέγοντας ότι «και εμείς θέλουμε τα καταστήματα του τόπου μας ορθάνοιχτα αλλά αυτή τη στιγμή εκτελούμε τις αποφάσεις των ειδικών, οι οποίοι προστατεύουν την υγεία μας και μας έφεραν μέχρι εδώ και πάμε καλά μέχρι στιγμής».

Ο αντιπεριφερειάρχης καλεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα: «Να μην χαλαρώσουμε! Άλλωστε το έχουμε αποδείξει ότι τηρούμε ως Σερραίοι τα μέτρα. Μπορούμε να βγούμε έξω να χαρούμε τη ζωή αλλά τηρώντας τα μέτρα».

Τέλος, ο κύριος Σπυρόπουλος ξεκαθάρισε πως κανένας δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των πολιτών απαντώντας σε ερώτηση που είχε να κάνει με το άνοιγμα ορισμένων καταστημάτων που απαγορεύεται να λειτουργούν λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί. «Υπήρχαν μεμονωμένα περιστατικά. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των συμπολιτών μας. όποιος δεν τηρεί τα μέτρα εφαρμόζεται ο νόμος. Εμάς ο στόχος μας δεν είναι να βάζουμε πρόστιμα. Στόχος είναι η προστασία της υγεία των πολιτών» κατέληξε ο κύριος Σπυρόπουλος.

Δείτε τα γραφήματα που έδωσε στην δημοσιότητα η Π.Ε. Σερρών

 

Κοινοποίηση