Ο Πανσερραϊκός Αγροτικός Σύλλογος δεν θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση της Παρασκευής

Ο Πανσερραϊκος Αγροτικός Σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι δεν θα λάβει μέρος σε καμία κινητοποίηση και οτιδήποτε άλλο προκαλεί συνωστισμό όπως σημειώνει με ανακοίνωσή του. Μάλιστα, ενημερώνει τα μέλη του, ότι λόγω της πανδημίας και των μέτρων προστασίας κατά του covid δεν θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου τονίζοντας ότι τα προβλήματα του αγροτικού τομέα δεν σταματούν και δεν μένουμε εκτός διεκδικήσεων.

Όπως τονίζουν τα μέλη του αγροτικού συλλόγου «τα αιτήματα που έχουμε ως αγρότες του νομού μας είναι το ΒΑΜΒΆΚΙ, ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ, ΤΑ ΤΕΎΤΛΑ, ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΌΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΏΝ ΒΕΛΤΙΏΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΊ ΈΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ. Για όλα τα παραπάνω έχουμε στείλει επιστολές στο υπουργείο ,έχουμε στείλει μια κοινή επιστολή 22 σύλλογοι ή συνεταιρισμοί από όλη την Ελλάδα για το βαμβάκι στο υπουργείο και σε όλους τους βουλευτές».

Τέλος αναφέρουν ότι άμεσο μέλλον θα υπάρξει μια συνάντηση με τον νέο υπουργό για να συζητηθούν τα παραπάνω αιτήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

«Θα πρέπει να ενημερώσουμε τους συναδέλφους αγρότες ότι λόγω της πανδημίας και των μέτρων προστασίας κατά του covid 19 , δεν θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου και δεν θα λάβουμε μέρος σε καμία κινητοποίηση και οτιδήποτε άλλο που προκαλεί συνωστισμό . Τα προβλήμα όμως του αγροτικού τομέα δεν σταματούν και δεν μένουμε εκτός διεκδικήσεων. Τα αιτήματα που έχουμε ως αγρότες του νομού μας είναι το ΒΑΜΒΆΚΙ, ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ, ΤΑ ΤΕΎΤΛΑ, ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΌΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΏΝ ΒΕΛΤΙΏΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΊ ΈΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ . Για όλα τα παραπάνω έχουμε στείλει επιστολές στο υπουργείο ,έχουμε στείλει μια κοινή επιστολή 22 σύλλογοι ή συνεταιρισμοι από όλη την Ελλάδα για το βαμβάκι στο υπουργείο και σε όλους τους βουλευτές. Τέλος θα έχουμε στο άμεσο μέλλον μια συνάντηση με τον νέο υπουργό για να συζητήσουμε τα παραπάνω αιτήματα»

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •