Το πρώτο κλειδί παραδόθηκε από την Ηράκλεια- Ιδιοκτήτης ψησταριάς έβαλε «λουκέτο» εξαιτίας των προβλημάτων στην εστίαση (Βίντεο)

Αποδέκτης του πρώτου κλειδιού πρώην επαγγελματία της Εστίασης έγινε σήμερα (5/2/2021) ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών, Σωτήρης Κοτσαμπάς, σε μία κίνηση όχι απλά συμβολική και μέσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, αλλά άκρως κυριολεκτική, σύμφωνα με το oevess.gr.

Ο Αντώνης Τζαφέρης, κάτοικος Ηράκλειας και ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης “ΚΑΦΕ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ – Ο ΑΝΤΩΝΗΣ” συγκαταλέγεται ανάμεσα σε έναν ακόμη από τους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, που, υπό το βάρος της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, δεν αντέχουν και αποφασίζουν να κατεβάσουν τα ρολά της επιχείρησής τους.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, των αμέτρητων λουκέτων και αφόρητων οικονομικών πιέσεων δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τη διεκδίκηση και τη διαμαρτυρία, φωνάζουν και οι επαγγελματίες της Ηράκλειας, λέγοντας παράλληλα ένα μεγάλο “ΝΑΙ” στα “ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”.

Τον Πρόεδρο Σωτήρη Κοτσαμπά και τον Αντιπρόεδρο Στέλιο Μετσιμενίδη της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών, υποδέχτηκαν σήμερα (5/2/2021) οι επαγγελματίες της Εστίασης που δραστηριοποιούνται στην Ηράκλεια, αλλά και ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Ηράκλειας Χρήστος Κασάπης, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή τους στον αγώνα για την ενίσχυση και επανεκκίνηση του κλάδου.

Εντωμεταξύ, οι επαγγελματίες της Εστίασης σε όλο τον Νομό βρίσκονται υπ’ ατμόν και σε κατάσταση ετοιμότητας, προκειμένου να δώσουν ένα μεγάλο αγωνιστικό παρών στην επερχόμενη εκδήλωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Οι οργανωτικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο τον Νομό με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών να πρωτοστατεί σε θέματα συσπείρωσης και οργάνωσης.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •