Η «Ανάσα Ευαισθησίας» πρόσφερε 5 αναπηρικά αμαξίδια και 3 αεροστρώματα στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Με σύνθημα: «Συλλέγω πλαστικά καπάκια – Προστατεύω το Περιβάλλον – Προσφέρω στους συμπολίτες μου», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» οραματίστηκε, οργάνωσε , πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε το στόχο της δωρίζοντας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, πέντε αναπηρικά αμαξίδια και τρία αεροστρώματα.

Με την δυναμική στήριξη και ευαισθητοποίηση από τα μέλη, Πολιτιστικούς Αθλητικούς Συλλόγους, σχολεία, φορείς, υπηρεσίες, εργοστάσια από όλο το Κιλκίς και από άλλες πόλεις, όπως Λαγκαδά, Θεσσαλονίκη Χαλκιδική και Σέρρες, ο Σύλλογος κατάφερε με τη ανακύκλωση 6.8 τόνων πλαστικά καπάκια, να παραλάβει τους κόπους όλων και συγκεκριμένα 5 αναπηρικά αμαξίδια και 5 αεροστρώματα.

«Σήμερα με το χαμόγελο στα χείλη άσχετα τη δυσκολία των καιρών, είμαστε εις θέσην να σκορπίσουμε ελπιδοφόρα μηνύματα, ότι υλοποιείται η Δράση ‘Μαζεύουμε Καπάκια για Παιδιά με Ειδικά Χαρίσματα’, μετά απο 2.5 χρόνια συλλογής πλαστικών καπακιών, που έγιναν ανακύκλωση με την άψογη συνεργασία του Συλλόγου Παραπληγικών Πέλλας και παραλάβαμε αναπηρικά αμαξίδια και αεροστρώματα που παραδίδουμε σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς. Συνεχίζουμε τη δράση πιο δυναμικά για επόμενο στόχο ,με ευγνωμοσύνη στις άπειρες δυσκολίες που δε μας λύγισαν πιστέψαμε όλοι και πραγματοποιήσαμε τον πρώτο μας στόχο μας. Ευχαριστούμε όλους τους αφανείς ήρωες που στήριξαν τη δράση» τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Κοινοποίηση