Χρ. Παλάζη: «Τον Μάρτιο θα δοθούν τα ποδήλατα στα παιδιά των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ»

Τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να παραδώσει τα ποδήλατα ο ανάδοχος και στη συνέχεια τον Μάρτιο ο δήμος Σερρών και η ΚΕΔΗΣ θα δώσουν στα παιδιά των ΚΔΑΠ και ΚΔΠΑ ΜΕΑ τα ποδήλατα που είχαν υποσχεθεί σε όσους είχαν εγγραφεί στις κοινωνικές δομές. Αυτό ανακοίνωσε, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη, μιλώντας στο Ράδιο Σιντική 92,1 Fm και στην εκπομπή Κάθε μέρα Καλημέρα.

Η κυρία Παλάζη τόνισε ότι «παρά το αυξημένο ενδιαφέρον που υπήρχε όταν βγήκε στον αέρα η διακήρυξη τελικά ο διαγωνισμός κρίθηκε αγώνος γιατί κανένας επαγγελματίας στο χώρο του ποδηλάτου δεν κατέθεσε προσφορά και έτσι όλη η διαδικασία πήγε λίγο πίσω. Εκτιμώ, ότι ο μεγάλος αριθμός των ποδηλάτων και οι συγκεκριμένες προδιαγραφές για δύο ηλικιακές ομάδες παιδιών εμπόδισαν τους προμηθευτές» ανέφερε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ επισημαίνει ότι μετά τον άγονο διαγωνισμό το θέμα ήρθε και πάλι στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΣ και προχωρά η διαδικασία με την απευθείας ανάθεση αγορά ποδηλάτων, με την ΄ίδια να κάνει γνωστό ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδηλάτου.

«Μετά από αυτή τη διαδικασία περνάει ξανά το θέμα από Δ.Σ, ολοκληρώθηκε και πάμε στην απευθείας ανάθεση της αγοράς ποδηλάτων. Κάλεσα όλους τους επαγγελματίες της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδηλάτου και τους είπα τον αριθμό των ποδηλάτων που θέλουν. Αυτή τη στιγμή κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στην κυριολεξία, οι επαγγελματίες να βρουν τρόπο να μου βρουν τον αριθμό των ποδηλάτων που είναι πάνω από 300 με τις προϋποθέσεις που έχουμε βάλει. Είμαστε σε καλό δρόμο καθώς η κοινή προσπάθεια των ανθρώπων του κλάδου θα βοηθήσει στο αποτέλεσμα. Λίγο υπομονή» κατέληξε η κυρία Παλάζη.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •