Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 24χρονου που είχε εξαφανισθεί από την Περαία Θεσσαλονίκης


Η περιπέτεια του κ. Λάμπρου Μανιφάβα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Μανιφάβας, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος χάθηκε την 08/02/2021, από το σπίτι του στην περιοχή του Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι κινδύνευε η ζωή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 13/02/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνεχίστηκε η τιτάνια προσπάθεια εντοπισμού του νεαρού ράπερ από την ΕΛ.ΑΣ., την εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, τους Εθελοντές Αναζήτησης του SILVER ALERT και τη σημαντική συμμετοχή στις έρευνες των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ (συνεργάτη του SILVER ALERT), που ερευνούσαν κάθε πληροφορία.

Οι μαρτυρίες που έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής από τηλεθεατές, στη Γραμμή SOS 1065 και στην ΕΛ.ΑΣ., οδήγησαν τελικά στον εντοπισμό του 24χρονου Λάμπρου, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς προληπτικά σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Ο 24χρονος Λάμπρος, χάρη στην κινητοποίηση όλων, βρέθηκε σώος και επέστρεψε στην οικογένειά του!

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •