Τα δύο παιδικά μάτια που κοσμούν το Νοσοκομείο Σερρών (Φωτογραφίες)

Δύο λαμπερά παιδικά μάτια ζωγράφισε ο Σερραίος καλλιτέχνης, Χριστόφορος Μελλίδης στον τοίχο του  κτηρίου του Γενικού Νοσοκομείο Σερρών εκφράζοντας με αυτή την τοιχογραφία το “ευχαριστώ” του στους υγειονομικούς του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Νικόλαος Φαρμάκης αναφερόμενος στην προσφορά του κυρίου Μελλίδης ευχαρίστησε τον Σερραίο ζωγράφος λέγοντας τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σερραίο ζωγράφο, Χριστόφορο Μελλίδη για την προσφορά που έκανε καθώς ζωγράφισε έναν πίνακα σ έναν τοίχο του νοσοκομείου».

Από την πλευρά του και ο αναπληρωτής διοικητής, Παναγιώτης Πεγίδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε: «Δύο τεράστια παιδικά ματάκια, ορατά από αρκετά μακρυά, κοσμούν πλέον τον γκρίζο τοίχο του Νοσοκομείου Σερρών. Μέσα από το έργο αυτό, ο Σερραίος καλλιτέχνης Χριστόφορος Μελλίδης περνά το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας προς το Σερραϊκό λαό και το υγειονομικό προσωπικό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Μελλίδη για την εικαστική παρέμβαση που δίνει μια ευχάριστη νότα στην γκρίζα οπτική του νοσοκομειακού κτιρίου»

Κοινοποίηση