Μετακινείται στη Γ.Π.Α.Δ.Π. Κ. Μακεδονίας ο Δημήτρης Μικρός-Νέος Αστυνομικός Δ/ντης Σερρών ο Β. Τσιώτας

Στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μετακινείται ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών, Δημήτρης Μικρός μετά τις κρίσεις που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο κύριος Μικρός γνωστοποίησε την εξέλιξη αυτή μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής των Σερρών στο μήνυμά τους εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την άψογη συνεργασία στα δύο χρόνια της υπηρεσίας του.

Ο ίδιος εύχεται παράλληλα καλή επιτυχία στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και πολύ καλό του φίλο Βαγγέλη Τσιώτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Μικρός σημειώνει:

«Με τις τελευταίες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία τοποθετήθηκα στο επιτελείο της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΠΚΜ. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό της Δ.Α Σερρών για την άψογη συνεργασία μας τα δύο αυτά χρόνια που ήμουνα σαν Διευθυντής. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει, τους ευχαριστώ όλους . Εύχομαι σε όλους σας υγεία οικογενειακή και ατομική και να συνεχίσετε το πολύ καλό έργο που κάνετε για την ασφάλεια των πολιτών του Νομού Σερρών.

Επίσης εύχομαι στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και πολύ καλό μου φίλο Τσιώτα Βαγγέλη καλή επιτυχία από τα καινούρια καθήκοντα του. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τα καταφέρει όπως τα καταφέραμε μαζί αυτά τα χρόνια»

Κοινοποίηση