Τα συγχαρητήρια και το «ευχαριστώ» της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης και της ΟΕΒΕΣΣ στον απερχόμενο και στον νέο Αστυνομικούς Διευθυντές Σερρών


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων νομού Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ) συγχαίρει τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή των Σερρών Δημήτρη Μικρό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και προσθέτει:
«Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιβράβευση του ζήλου, του ήθους και των ικανοτήτων του κ. Μικρού κατά τη θητεία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα. Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες για την έως και σήμερα αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες των Σερρών και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία στα νέα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε και καλείται να επιτελέσει».

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο κ. Ευάγγελο Τσιώτα για την τοποθέτησή του στο αξίωμα του νέου Αστυνομικού Διευθυντή των Σερρών, αναφέροντας τα εξής:
«Ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, προσβλέποντας παράλληλα σε μία αγαστή συνεργασία με τον επαγγελματικό κόσμο των Σερρών. Διατηρούμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα απαιτητικά καθήκοντα που ανέλαβε, αντιμετωπίζοντάς τα αποτελεσματικά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή των Σερρών Δημήτρη Μικρό, για την έως και σήμερα άψογη συνεργασία με τους επαγγελματίες της Εστίασης.
«Εκφράζουμε παράλληλα τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την προαγωγή του στο αξίωμα του βοηθού γενικού αστυνομικού διευθυντή της περιφερειακής διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή στο δύσκολο έργο του» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών εκφράζουν δημόσια τα θερμά τους συγχαρητήρια, στον κ. Ευάγγελο Τσιώτα, για την τοποθέτησή του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή των Σερρών.
«Ευχόμαστε καλή δύναμη στο σημαντικό και υψηλό έργο, που καλείται να επιτελέσει. Είμαστε βέβαιοι ότι, οι εξαιρετικές ικανότητές του ως αξιωματικού και η αφοσίωσή του στην εκτέλεση των καθηκόντων του, σε συνδυασμό με την εντιμότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνουν, θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείριση καταστάσεων και κάλυψη των νέων αυξημένων και σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών για μία εποικοδομητική και επιτυχημένη θητεία» αναφέρεται στο μήνυμα της Ένωσης.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •