Διαδικτυακά οι δράσεις των ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας


Η Κ.Ε.Δ.Η.Β. καλωσόρισε και πάλι τα παιδιά στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας, τονίζοντας ότι όλες οι δράσεις των δομών μας από την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 και καθημερινά, από τις15:00–19:00, πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Στο πλαίσιο της συνεχούς διερεύνησης που κάνει η δημοτική επιχείρηση, για νέους τρόπους ποιοτικής απασχόλησης, διασκέδασης και μάθησης, με έμπνευση και σεβασμό στις ανάγκες των μικρών μας φίλων, δημιουργούνται ποικίλες δράσεις. Ανταποκρινόμενοι, λοιπόν, στις υπάρχουσες συνθήκες, στις ανάγκες και στα «θέλω» των παιδιών και με «σύμμαχο» την τεχνολογία, η Κ.Ε.Δ.Η.Β. παρουσιάζει πλούσια θέματα δραστηριοτήτων. Με παιδαγωγούς της γλώσσας, της μουσικής, του χορού, των εικαστικών, της πληροφορικής, αποδεικνύει ότι όλα είναι εφικτά στο ταξίδι των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.Δ.Η.Β.

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, μικρούς και μεγάλους, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις σωματικές, συναισθηματικές, γλωσσικές, κοινωνικές και συμπεριφορικές πτυχές κάθε παιδιού, οι εμψυχωτές των Κ.Δ.Α.Π. θα παρέχουν καθημερινά τις παρακάτω εκπαιδευτικές δράσεις: μουσικοκινητική- σύνθεση, ζωγραφική-εικαστικά, χορό, αγγλικά, δημιουργική γραφή και βοήθεια στη μελέτη, πληροφορική, μαγειρική, συμβουλευτική (ατομική-ομαδικές συζητήσεις).

Το πρόγραμμα των διαδικτυακών δράσεων θα αναρτηθεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των δομών Κ.Δ.Α.Π και οι σχετικοί σύνδεσμοι (link) θα αποσταλούν με e-mail.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •