Θεσσαλονίκη: «Casus belli» για Νασιούλα η απομάκρυνση της Προέδρου του δημοτικού ορφανοτροφείου


Με «κήρυξη πολέμου» ισοδυναμεί η δημόσια ανάρτηση του Ιωάννη Νασιούλα, επικεφαλής Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη».

Ο νέος πολιτικός διαμηνύει στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα πως αποτελεί «κόκκινη γραμμή» η απομάκρυνση της Προέδρου του Δημοτικού Βρεφοκομείου, Ιωάννας Σπανού, από το Δημοτικό Ορφανοτροφείο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Δήμαρχε, για μένα αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ η απόπειρα σπίλωσης της πολιτικής υπόληψης της Προέδρου του Ορφανοτροφείου “Άγιος Στυλιανός” κας Ιωάννας Σπανού.
Οι απειλές που εκτοξεύεις μέσω ιστοτόπου που εργάζεται για σένα για καρατόμησή της με έχουν εξοργίσει. Στήριξα τον Άγιο Στυλιανό και το έντιμο έργο της αξίας Προέδρου του με όλη μου την ειλικρίνεια.
Ποιος πόνεσε όταν δημοσιοποίησα πως ενοικιάζουμε από την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης τον Άγιο Στυλιανό έναντι 110.000 ευρώ τον χρόνο; Μέχρι και την εποχή του ιστορικού Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, το ενοίκιο ήταν περίπου 500 ευρώ τον χρόνο! Ο Γιάννης Μπουτάρης το έκανε κοντά 10,000 ευρώ τον μήνα!
Κι εσύ τί κάνεις; Τιμωρείς την Σπανού επειδή τόλμησε να πει στον Σαλτιέλ ότι θα κατεβάσει το ενοίκιο επειδή κατέβηκε ο πληθωρισμός;
Δήμαρχε Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα, μάζεψε τώρα τα άρθρα που στέλνεις στα site που εργάζονται για σένα και σταμάτα το πολιτικά ανυπόληπτο κουσούρι να διαρρέεις πολιτικούς λίβελους, μια για τους Αντιδημάρχους σου, μια για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου και τώρα για την Πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου.
Οφείλεις να βγεις τώρα δημόσια και να ζητήσεις συγγνώμη για το κατάπτυστο άρθρο. Να δηλώσεις πως δεν σε εκφράζει. Και να επιβεβαιώσεις την εμπιστοσύνη σου στην Πρόεδρο του “Αγίου Στυλιανού”».

Κοινοποίηση