Καθαρίστηκε από μπάζα και σκουπίδια ο χώρος γύρω από το μηχανοστάσιο στη Μαυροθάλασσα

Σε απέραντο σκουπιδότοπο, από τα απορρίμματα όλων, καθώς και την εναπόθεση των κατεστραμμένων νοικοκυριών από τις πλημμύρες στις 4ης Ιανουαρίου, είχε μετατραπεί το τελευταίο διάστημα ο χώρος γύρω από το μηχανοστάσιο στη Μαυροθάλασσα, του Δήμου Βισαλτίας.

Μετά τη δέσμευση που ανέλαβε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός Δήμαρχος της Βισαλτίας και υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου καθημερινότητας και καθαριότητας Νίκου Πασχαλίδη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα εργασίες καθαρισμού και ο χώρος δεν θυμίζει πλέον το… τοπίο καταστροφής που ήταν.

«Έχει διευθετηθεί, έχει καθαριστεί και απομένει πια σε όλους εμάς, τους ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες, να τον διατηρήσουμε τακτοποιημένο, όπως μας παραδίδεται σήμερα. Ευθύνη όλων μας είναι λοιπόν να μην ξαναγίνει σκουπιδότοπος. Αύριο ακολουθεί ο καθαρισμός και η τακτοποίηση του σημείου μεταφόρτωσης σκουπιδιών ‘γέφυρα Μαυροθάλασσας’. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και διάνοιξης κεντρικών αγροτικών δρόμων της Μαυροθάλασσας, ώστε να διευκολύνεται εφεξής η διέλευση όλων των αγροτικών οχημάτων. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ. Βαδικόλιας Θεόδωρος διέθεσε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα του Δήμου και συντόνισε άριστα όλες τις διαδικασίες με τους χειριστές των μηχανημάτων έργου, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα» δήλωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαυροθάλασσας Γιώργος Σαουλίδης.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •