Συνάντηση εργασίας Τ. Χατζηβασιλείου με την Υφυπουργό Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη είχε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, με αντικείμενο τις ευκαιρίες και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Π.Ε. Σερρών.

Οι δύο πολιτικοί μίλησαν για την Αμφίπολη, την Κερκίνη, τις ιαματικές πηγές, τα τοπικά προϊόντα, τη μοναδική γαστρονομία και το τουριστικό ανάγλυφο των Σερρών. Ο βουλευτής παρουσίασε αναλυτικά στην κ. Ζαχαράκη το πλούσιο πολιτιστικό και ιστορικό απόθεμα της περιοχής. Ο Τάσος Χατζηβασιλείου πρότεινε την εκπόνηση προγράμματος στοχευμένης διαφήμισης και προβολής του σπηλαίου Αλιστράτης και του φαραγγιού του Αγγίτη, στις τουριστικές αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επίσης, πρότεινε την ένταξη της Άνω Βροντούς σε ευρωπαϊκό δίκτυο οικισμών που οργανώνουν αστροβραδιές.

Ο κ. Χατζηβασιλείου παρουσίασε τις προτάσεις του για την στήριξη του ιδιαίτερου τουριστικού προϊόντος που μπορούν να προσφέρουν οι Σέρρες και ενημερώθηκε από την Υφυπουργό για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει το Υπουργείο για την επιμόρφωση, την κατάρτιση στον χώρο του τουρισμού, καθώς και τις δυναμικές δράσεις για την ανάδειξη του ξεχωριστού τουριστικού προϊόντος κάθε περιοχής της χώρας.

Κοινοποίηση