Δήμος Σερρών: Η δημοτική αστυνομία, τα πρόστιμα, ο «διάβολος», το «θυμίαμα» και το «αύριο» του κυρίου Δινάκη

Η δήλωση που είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Σερρών και υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας, Κωνσταντίνος Δινάκης ότι «τα πρόστιμα, τα αποφεύγουμε όπως ο διάβολος το θυμίαμα. Γιατί; Είναι μια περίοδος ο κόσμος που δεν δουλεύει να τον αρχίσουμε και με τα πρόστιμα; Επιμένουμε πιο πολύ στις συστάσεις και στις παρατηρήσεις» ήταν η αιτία που ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης ζήτησε την παραίτηση του κυρίου Δινάκη από την θέση ευθύνης που κατέχει και χθες το απόγευμα υπήρξε μια λιτή ανακοίνωση της δημοτική αρχής ότι «με απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη από σήμερα Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, τα καθήκοντα του υπευθύνου της Δημοτικής Αστυνομίας ανατίθενται στον Αντιδήμαρχο «Υπηρεσιών του Πολίτη», Γεώργιο Ταϊρη».

Σχολιάζοντας αυτό το θέμα στην εκπομπή “Κάθε Μέρα Καλημέρα και στο Ράδιο Σιντική 92,1 fm, η δημοσιογράφος του Δίκτυο Τηλεόραση, Βαϊά Βαϊδου σύμφωνα με πληροφορίες που έχει «ο δήμαρχος Σερρών ζήτησε την από τον κύριο Δινάκη την παραίτησή του. Ο κύριος Δινάκης δεν την υπέβαλε έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης παρ’ ότι το σκεφτόταν πάρα πολύ αλλά τελικά δεν υπέβαλε την παραίτησή του αναγκάζοντας τον δήμαρχο να του πάρει τις αρμοδιότητες».

Σύμφωνα, με την δημοσιογράφο τις επόμενες ώρες θα υπάρξει πιθανότατα εξελίξεις από πλευράς του αντιδημάρχου Κων/νου Δινάκη.

 

 

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •