Δρ. Τσαβλής: «Ανυπόστατες οι κατηγορίες για δήθεν εμπλοκή μου σε υπόθεση εμβολιασμών εκτός λίστας- Θα κινηθώ νομικά»


Την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά, μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση εμβολιασμών εκτός λίστας, ανακοίνωσε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:
«Συκοφαντικά αναφέρθηκε το όνομά μου ως δήθεν εμπλεκόμενου σε σκανδαλώδεις πράξεις που αντίκεινται στον Νόμο, τους κανονισμούς που διέπουν το ιατρικό λειτούργημα, την ανθρώπινη συνείδηση και την πολιτική ηθική.
Τις προηγούμενες ημέρες έσπευσα να εξηγήσω δημοσίως πως οι κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατες και κακόβουλες.
Σήμερα ανακοινώνω πως θα κινηθώ και δικαστικά, ώστε όσοι με ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς να κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.
Έχω πλήρη πεποίθηση πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου υπόσταση και την πολιτική μου θέση – βλάβη που δεν άφησε ανεπηρέαστο τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με την ψήφο των συμπολιτών μου υπηρετώ».

Να θυμίσουμε πως στα τέλη Φεβρουαρίου, η δημοτική παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» του Κ. Ζέρβα αποφάσισε τη διαγραφή του κ. Τσαβλή, μετά την άρνησή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως του ζητήθηκε, εξαιτίας της φερόμενης εμπλοκής του σε υπόθεση εμβολιασμών έκτος λίστας, υπόθεση για την οποία έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •