Τραγωδία στο Γόνιμο: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του- Οι δηλώσεις του Διοικητή της Π.Υ. Σερρών και του Προέδρου της κοινότητας (Βίντεο)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα, στην τοπική κοινότητα Γονίμου, του Δήμου Σιντικής.
Ένας 82χρονος ανασύρθηκε νεκρός, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Μιλώντας στο Infonews24, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης δήλωσε πως στις 7 η ώρα, περίπου, το απόγευμα ενημερώθηκε η υπηρεσία για φωτιά σε ισόγεια κατοικία, στο Γόνιμο του δήμου Σιντικής.

«Αμέσως κινητοποιηθήκαμε με τρία οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου και ένα όχημα από Σέρρες. Φτάνοντας στον τόπο του συμβάντος, η φωτιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε το θάνατο του 82χρονου ιδιοκτήτη,» υπογράμμισε ο κ. Δημητράκης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γονίμου Παναγιώτης Μαϊκόπουλος ανέφερε:
«Ο γιος του με τον εγγονό του προσπάθησαν να τον βγάλουν από μέσα, αλλά δεν έβγαινε κι αυτά τα λέω με βάση αυτά που άκουσα. Έκλεισε η πόρτα και δεν μπόρεσαν δυστυχώς να τον βγάλουν. Ήρθαν η πυροσβεστική, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δυστυχώς χάθηκε ο άνθρωπος. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Αυτό που συνέβη είναι τραγικό».

Κοινοποίηση