Βαμβακιά: Αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι-Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων

(Φωτογραφία αρχείου)

Aυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα σε αρδευτικό κανάλι, το οποίο δεν είχε νερό έξω από την Τ.Κ. Βαμβακιά στον Δήμο Σερρών στις 06:30 το πρωί. Το τροχαία ατύχημα σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Στρυμονικού-Βαμβακιάς.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή τρία πυροσβεστικά οχήματα με δέκα άνδρες και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό δύο ηλικιωμένων ατόμων με τη χρήση διασωστικής σειράς.

Τα δύο άτομα διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών έτσι ώστε να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για συμβάν μίλησε στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα και στο Ράδιο Σιντική 92,1 Fm,  ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, Σωτήρης Δημητράκης

«Σήμερα το πρωί περί τις 06:30 ειδοποιήθηκε η υπηρεσίας μας, ότι στην παλιά Εθνική οδό και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Βαμβακιάς έχει εκτραπεί ένα επιβατικό όχημα σε παρακείμενο κανάλι και υπάρχουν δύο άτομα εγκλωβισμένα. Αμέσως κινητοποιηθήκαμε με δύο όχημα από την Π.Υ. Σερρών και ένα όχημα από το Σιδηρόκαστρο. Φτάνοντας στον τόπο του συμβάντος, οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν. Στο κανάλι μέσα ήταν εγκλωβισμένα δύο ηλικιωμένα άτομα. Δυσκολευτήκαμε αρκετά γιατί το κανάλι ήταν τόσο μικρό και το αυτοκίνητο είχε φρακάρει απ όλες τις πλευρές. Ευτυχώς με κατάλληλους χειρισμούς το ανασηκώσαμε και προχωρήσαμε στον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων και παραδώσαμε τα δύο άτομα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σερρών»

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί  η Τροχαία Σερρών.

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •