Τον Σερραίο αστυνομικό επισκέφθηκε στο 401 η Φ. Αραμπατζή

Τον Σερραίο αστυνομικό, που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας θύμα της μανίας δεκάδων κουκουλοφόρων το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, επισκέφτηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή.

Η Σερραία Υφυπουργός βρέθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (10/03/2021), όπου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα επισκέφθηκε στον θάλαμο νοσηλείας τον τραυματία αστυνομικό, συνομίλησε μαζί του και τον ευχαρίστησε –και στο πρόσωπό του όλη την ΕΛ.ΑΣ.- για την προσφορά του στη θωράκιση του αισθήματος της ασφάλειας του πολίτη, εκτελώντας το χρέος του απέναντι στην Πολιτεία και στην Κοινωνία.

Η κ. Αραμπατζή από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός του είχε έλθει σε επικοινωνία και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος την ενημέρωσε πως η υγεία του Σερραίου Αστυνομικού δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ενώ για την κατάστασή του ενημερώθηκε και από τον θεράποντα ιατρό του.

Στο 401 ΓΣΝΑ η κ. Αραμπατζή είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και στους γονείς του αστυνομικού, οι οποίοι έφτασαν ξημερώματα από τις Σέρρες στην πρωτεύουσα για να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους, ενώ με τον πατέρα του η Υφυπουργός είχε συνομιλήσει και το ίδιο βράδυ των επεισοδίων.

Κοινοποίηση