Τάσος Χατζηβασιλείου στον ΣΚΑΪ: Η πατάτα Άνω Βροντούς είναι εξαιρετική – Nα στηρίξουμε όλοι τους Σερραίους παραγωγούς

Στην εξαιρετική ποιότητα της πατάτας Άνω Βροντούς και στην ανάγκη να πωληθούν το συντομότερο δυνατό οι αδιάθετες ποσότητες πατάτας, αναφέρθηκε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου από την συχνότητα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, αξιοποίησε το βήμα του σταθμού για να απευθύνει πρόσκληση σε εμπόρους να έρθουν σε επαφή με την ομάδα παραγωγών πατάτας Άνω Βροντούς και τους καταναλωτές της Αθήνας να αναζητήσουν αυτό το ποιοτικό σερραϊκό προϊόν. 

Ο βουλευτής τόνισε ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε το εισόδημα των παραγωγών αυτής της ακριτικής περιοχής που παράγει μια από τις καλύτερες πατάτες παγκοσμίως και να διατεθούν στην αγορά το συντομότερο δυνατό οι ποσότητες που έμειναν αδιάθετες λόγω των δυσκολιών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.  

 Σε ερώτηση για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, ο βουλευτής έκανε ξεκάθαρο ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, θυμίζοντας τον διχασμό που είχε δημιουργήσει η περίοδος της «άνω και κάτω πλατείας» και τις επιπτώσεις που αυτό είχε για την δημοκρατία μας. Ο κ. Χατζηβασιλείου κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις, και ειδικότερα την αξιωματική αντιπολίτευση, να μην επιτρέψουν να δημιουργηθούν καταστάσεις ανάλογες με εκείνη την εποχή, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην υπάρξει νέος διχασμός αυτήν την κρίσιμη στιγμή που έχουμε τόσα ανοιχτά μέτωπα, σε εσωτερικό και εξωτερικό. 

 Ο κ. Χατζηβασιλείου επανέλαβε την θέση του ότι όσα συνέβησαν την Κυριακή, αλλά κυρίως την Τρίτη, στην Νέα Σμύρνη είναι αποτρόπαια.  «Το να κινδυνεύσει η ζωή ενός νέου Σερραίου αστυνομικού που απλώς πήγε να κάνει την δουλειά του είναι απαράδεκτο», τόνισε. Επεσήμανε ότι η βία είναι καταδικαστέα, όμως δεν πρέπει να εξισώνουμε τα όργανα του κράτους με τους «μπαχαλάκηδες» και τους «γνωστούς-αγνώστους».

 «Για την προστασία των πολιτών και την επιβολή του νόμου υπάρχουν θεσμοί, έλεγχος από την Βουλή και πρωτίστως έλεγχος από την Δικαιοσύνη», εξήγησε ο βουλευτής και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για την στάση της που υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση, εκμεταλλευόμενη με ανευθυνότητα την ψυχολογική κούραση των πολιτών από την πανδημία. 

Κοινοποίηση