Εργασίες στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο


Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της γέφυρας της Ελεούσας στον Δήμο Χαλκηδόνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και για συνολικό χρονικό διάστημα επτά μηνών.

Στο πλαίσιο του έργου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της μεταλλικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ στην Ελεούσα, με αποκλεισμό της γέφυρας από την ερχόμενη Δευτέρα και για 210 μέρες. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τον οικισμό της Ελεούσας θα διεξάγεται από παρακαμπτήρια διαδρομή μέσω των Κουφαλίων.

Ήδη σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, γίνονται οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας, που θα ισχύσουν σε όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε. Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού – Ορίων Νομού προς Δουμπιά)

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού – Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Επαρχιακής Οδού 23 (από συμβολή Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού – Ορίων Νομού προς Δουμπιά).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22/03/21 έως και την Παρασκευή 26/03/21, από τις 7.00 π.μ. έως τις 6.30 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης επί της 28ης Επαρχιακής Οδού και επί της 27ης Επαρχιακής Οδού

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της 28ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής» και επί της 27ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 22 Μαρτίου και την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 αντίστοιχα .

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας ως εξής:
α) επί της 28ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής» και συγκεκριμένα 200 μέτρα πριν τη διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού με την δημοτική οδό προς Ν. Μηχανιώνα στην κατεύθυνση προς Πλαγιάρι. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..
β) επί της 27ης Επαρχιακής Οδού “Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας” στο ύψος των ΚΑΥΥ στην κατεύθυνση προς Ν. Μηχανιώνα.. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •