Ο Σύλλογος «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Βαλτερού τίμησε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (Φωτογραφίες)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” Βαλτερού τίμησε την 25η Μαρτίου 2021, τα 200 χρόνια της Ελεύθερης Ελλάδας καθώς και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Τα μέλη του Συλλόγου παρέστησαν στην Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια στην κατάθεση στεφάνων ώστε να τιμήσουν τους ήρωες που φρόντισαν να είμαστε 200 χρόνια τώρα ελεύθεροι.

Σε ανάρτησή τους τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου γνωστοποιούν ότι κατασκεύασαν μια χειροποίητη Ελληνική Σημαία ύψους 2 μέτρων για τα 200 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Βαλτερού

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα της Παναγιάς μας, ημέρα ηρώων, ημέρα αίματος, ημέρα περηφάνιας. 200 χρόνια ελεύθεροι, 200 χρόνια που λίγοι άνθρωποι, πατριώτες, με καρδιά που φλέγονταν για ελευθερία και αγάπη για την πατρίδα, σήκωσαν τα άρματα για να εξοντώσουν τον εχθρό και τύραννο του γένους. Άνθρωποι, απλοί, φτωχοί, ενωμένοι τα έδωσαν όλα για την ελευθερία και νίκησαν!!!

Ως ελάχιστο φόρο τιμής μέλη του “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ” Βαλτερού Σερρών συμμετείχαν στην δοξολογία και στην κατάθεση των στεφάνων ώστε να τιμήσουν αυτούς που φρόντισαν να είμαστε 200 χρόνια τώρα ελεύθεροι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μέλη του Συλλόγου μας κατασκεύασαν χειροποίητη Ελληνική Σημαία για τα 200 χρόνια Ελευθερίας ύψους 2 μέτρων.

Την κατασκευή της Ελληνικής Σημαίας επιμελήθηκαν: Εύη Τυχάλα, Χαρίκλεια Αλεξανδρίδου, Πέτρος Νάτσιος,Γιώργος Αλεξανδρίδης.

Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ μας!!! Χρόνια πολλά Μητέρα μας!!!! Χρόνια πολλά στους απανταχού Βαλτεριώτες ειδικότερα, και σε όλους τους Έλληνες γενικότερα!!

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •