Εργασίες στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θεσσαλονίκης από αύριο Δευτέρα


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού – Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Επαρχιακής οδού 23 (από συμβολή Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού – Ορίων Νομού προς Δουμπιά).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29/03/21 έως και την Παρασκευή 02/04/21, από τις 7.00 π.μ. έως τις 7.30 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες για τον καθαρισμό φρεατίων ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων σωληνωτών αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου, περίπου στη Χ.Θ. 15+000, στον κλάδο κυκλοφορίας προς Χαλκηδόνα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29/03 έως και την Πέμπτη 01/04/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση