Με μαύρες σημαίες θα υποδεχθούν τους καταναλωτές οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών

Φωτογραφία από xronomentro.com

Με μαύρες σημαίες, θα υποδέχονται από αύριο τους καταναλωτές στις λαϊκές αγορές, οι εργαζόμενοι τους. Παράλληλα θα διατίθεται και ενημερωτικό υλικό, προκειμένου οι καταναλωτές να γνωρίζουν το λόγο διαμαρτυρίας.  Οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών διαμαρτύρονται για το σχέδιο νόμου που προωθεί η Κυβέρνηση.

«Αυτή θα είναι η πρώτη απάντηση απέναντι στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης, η οποία επιμένει να κάνει, ότι δεν καταλαβαίνει τις βλαπτικές συνέπειες του νομοσχεδίου της. Ένα νομοσχέδιο, που βλάπτει, τόσο τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές, όσο και τους καταναλωτές. Όπως επίσης με ευθύνη της κυβέρνησης έχει παγώσει ο διάλογος που είχε ξεκινήσει» τονίζει με γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής

Αν μέχρι την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη, οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές θα κάνουν πιο σκληρή τη στάση τους. Ήδη τα διοικητικά συμβούλια των ομοσπονδιών και των σωματείων έχουν αποφασίσει υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων.

«Δεν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ωστόσο η επιμονή της κυβέρνησης να ακολουθεί τον λάθος δρόμο δεν μας αφήνει περιθώρια. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι χρειαστεί», σημειώνειο ο κύριος Δερετζής.

«Τέλος αναφορικά με την περίφημη ενότητα του κλάδου. Ασφαλώς και υπάρχουν διαφωνίες, ασφαλώς και δεν κινούμαστε όλοι στις ίδιες λογικές. Ωστόσο η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης θεωρεί, πως τώρα δεν είναι η ώρα για εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Προέχει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα» καταλήγει το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης

Κοινοποίηση