Θεσσαλονίκη: Εργασίες επί της οδού Λαγκαδά και στην επ. οδό Μηχανιώνας από αύριο


Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής με τη Λεωφόρο Στρατού, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής βάσεων για ιστούς ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής με τη Λεωφόρο Στρατού .

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τις ώρες 07.30-15.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας :
α) επί της 27ης επαρχιακής οδού “Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας” και συγκεκριμένα στην είσοδο της Περαίας στην κατεύθυνση προς Ν. Μηχανιώνα
β) επί της 27ης επαρχιακής οδού “Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας” και συγκεκριμένα στο ύψος της εκκλησίας του Αγ Στεφάνου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •